Ada Camping Türkiye’nin kim bilir en güzel adalarından önde gelen Cunda Adasında bulunmaktadır.Dar sokakları,enfes lezzetleri, koyları, otantik evleri kadar çok özel bir ada demek yanlış olmaz. Dar ara sokaklarda bulunan evlerin mimarisi, kiliseler, restore edilmiş kafeler – barlar, iskele karşısındaki Taş Kahve’nin çok önemli yükseklikteki tavanı, evlerin camlarındaki rengarenk çiçekleri insanı cezbetmiyor değil


Ada Camping ise Cunda adasının midilliye bakan sahilinde yer almıştır. Kamp alanının özel sahil plajıyla doğa parkının ve yeşilliklerin içinde doğayla ve denizle bütünleşmiş bir yerdir.


Tesisteki Odaların tümü plaj kenarında olup içinde wc,duş,TV bulunmaktadır. Otel dahilinde plajda yer alan tam deniz manzaralı ve akşam günbatımının en güzel seyredildiği restoranda Türk mutfağı ve deniz ürünlerinin keyfine doyunca varabilirsiniz.


Ayrıca otelde çocuklar için oyun alanı ,basket,voleybol sahası ve 6 tonluk deniz akvaryumuda yer almıştır. Tesisin bulunduğu yer trekking , bisiklet , şnorkelli yüzme, dalış ve olta balıkçılığı için idealdir. Cunda merkez 3 km. Havaalanı 50 km. Mesafededir.


Kamp alanında diler çadırlarda ,isterseniz de karavanınızla gelip konaklayabilirsiniz.Bunlar yok ise de deniz kenarındaki muhteşem manzaralı odalarda tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.


Ada Camping Videosunu İZLE >>>>>>>

Ada Camping Fotoğraflarına bak >>>>>

Ada Camping Yol Tarifi >>>>>>