1- Kaş Camping

Kaş Camping, ister karavanınızla, isterseniz çadırınızla Akdeniz’in mavisine, zeytin ağaçlarının yeşiline doğru kamp kurmak isteyenler için. Kendine ilişkin kafe ve plajda kamp alanı içinde mevcut. Ayrıca yolunuz Kaş’a düşerse ne olursa olsun tekne turuna katılın. 


2- Elmalı / Avlan Göl

Elmalı Avlan Gölü, Beydağları ve Elmalı içinde sedir ormanları ile içi içe bir göl. Göl çevreında kamp yapmak için bir tesis yok ama düz bulduğunuz ilk yere çadırınızı kurmaya başlayabilir ve kampınızın keyfinizi çıkarabilirsiniz.

 

3- İncekum Orman Kampı

İncekum, Antalya sınırları içinde doğayla bütünleşmiş, ormanla iç içe, deniziyle semayle masmavi bir cennet. Çam ağaçlarının gölgesinde huzuru, Akdeniz’in masmavi sularında özgürlüğü hissedebileceğiniz bir kamp alanı. Alanya’ya çok yakın ve kendine özel çok güzel bir koyu bulunmakta.


4- Manavgat Köprülü Kanyon

Kampınıza aktivite katmak ve tabiat sporları ile ilgilenmek istiyorsanız Manavgat Köprülü Kanyon, bunun için ideal olabilir. Tazı Kanyonu gezisi, rafting veya kanyon yürüyüşü yapabilirsiniz. Birden çok kamp hizmet alanı mevcut.



5- Phaselis- Bostanlık Koy

Şehrin karmaşasından ve gürültüsünden bunalırsanız Phaselis, Antalya merkeze çok da uzak mesafede değil. Phaselis antik kentinin cenup limanın hemen yanında bulunan Bostanlık Koyu bölgedeki bakir koylardan birisi. Tabiat ile iç içe sakin bir deniz hazzı yaşamak isterseniz bu koy tam sizlik.

 

6- Çıralı/Olympos

Çıralı ve Olympos, çam ve portakal ağaçları içinde tabiat ile içiçe bir kamp yapma olanakı sağlıyor. İki kamp alanı da, Beydağları milli Park sınırları içinde yer almaktadır. Kamp için Çıralıyı tercih ederseniz yanartaşı görebilir, antik dönemden kalma Olympos ören yerini de ziyaret edebilirsiniz. Çadır kurmak yada kiralamak isterseniz, naturel alanlar içinde bir çok tesis var.


7- Dipsiz Göl

Toros Dağları'nın şimal yamaçlarında 1702 metre rakımda bulunan Dipsiz Göl, sızıntılarla beslendiği için her mevsim aynı seviyede ve berraklıkta kalan masmavi suyuyla dikkati çekiyor. çevreında yerleşim yerleri de olan göl, yaz aylarında doğaseverlerle fotoğraf tutkunlarının uğrak yeri. Doğa harikası bu göl kamp için ideal bir yer.


Kaynak:Antalya Kamp Alanları | Geziyoo.co