Bu içeriğimizde gezginler,kampçılar,karavancılar ve gezmeyi sevenler için kullanabileceğiniz birbirinden faydalı En İyi Seyahat Uygulamaları (IOS ve ANDROİD) telefon uygulamalarına yer verdik.


Günümüzde akıllı telefonların hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmesi birçok durumda tartışmalı hale gelse de şüphesiz seyahat ve kamp tutkunları için birçok alanda fayda sağladığı ise saklanamaz bir gerçektir.

Günlük hayatta ve hayatın her alanında yaptığımız işlemlerde artık mobil uygulamalar kullanıyor ve bu sayede zaman zaman hem bütçemizden hem de zamandan tasarruf yapabiliyoruz. Bu içeriğimiz de ise seyahatlerinizde size eşlik edecek en iyi seyahat uygulamalarını derledik.

1.AccuWeather

accuweather

Seyahatlerimizi veya gezilerimizi planlarken gideceğimiz konumun hava durumunu bilmek, hava durumuna göre hazırlıklı gitmek seyahat edecekler için ciddi ve önemli konulardan birisidir.Bu konuda AccuWeather başarılı bir hava durumu uygulaması olarak karşımıza çıokayıyor. AccuWeather length gideceğiniz yerin 10 günlüok ve günlüok hava durumunu hatta gün içerisinde ki saatlik hava durumunu bile göstererek planlama yapmamıza olanak sağlıyor.

AccuWeather Mobil Uygulaması için: AccuaWeather

2.Yolcu.com

yolcu.com

İçeriğimizin ilk sırasında Yolcu.Com bulunmaktadır.Seyahatinize veya gezinize çıkmadan önce yapacağımız ilk işlem uçak bileti veya otobüs bileti almak olacağı kesindir. Tabi uçak veya otobüs bileti alacağımız zaman en ucuz bileti bulmak bütçemiz hemde konforumuz için önemlidir. Bu konuda ise yolcu.Com uygulaması ve sitesi bize büyük bir rahatlıokay sağlamaktadır. +201 Havayolu firması ve +251’nin üzerinde otobüs firmasının seferlerini bize listeleyip en ucuz uçak bileti veya otobüs biletini almamıza yardımcı olmaktadır. Bunun Yanında mobil uygulaması sayesinde istediğiniz zaman uçak ve otobüs bileti almanıza olanak sağlayarak zaman tasarrufu yapmanıza katkı sağlar.

Yolcu.com Mobil Uygulaması için: Yolcu.com

3.Airbnb

airbnb

Airbnb dünyanın en büyük konaklama platformlarından birisi olarak bilinmekte ve uygun fiyatlı konaklamalar için gezginler tarafından çokca kullanılmaktadır. Okısa süreli ev arayanlar ve evini kiraya vermek isteyenleri buluşturan Airbnb, seyahat edenlerin en uygun bütçe ile konaklama ihtiyacını karşılayan bir platformdur.Hem internet sitesinde hemde uygulamasıyla bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz Gideceğiniz konumu aratarak bölgede bulunan kiralık evleri veya odaları görebilir bütçenize en uygun konaklama ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Airbnb Mobil Uygulaması için: Airbnb

4.Tripadvisor

tripadvisor

Herhangi bir şehire seyahat edeceğiniz zaman “ Bu şehirde nereyi gezip görmeliyim?” diyorsanız TripAdvisor tam bu sorunuza cevap vermek için oluşturulmuş plartform. TripAdvisor size konaklama yapacağınız otelden tutun, katılacağınız etkinliğe, şehir rehberinden, restoranlara bir çok konu hakkında bilgi veriyor. Üstelik kullanıcıların yaptığı yorumları okuyarak, kalacağınız otel hakkında bilgi alabilir, etkinliklerin kalitesini öğrenebilirsiniz.

Tripadviso Mobil Uygulaması için: Tripadvisor

5.Google Haritalar

google maps

Google Maps İndir

Tatilde İşinize Yarayacak Android ve IOS Uygulamalar listemizin ilk sırasında Google haritalar gelmektedir. Nedeni ise ayrıntılarda saklı kullanınca anlayacaksınız. Yandex Haritalar uygulamasını da de tercih edebilirsiniz. Yandex ve Google harita savaşlarında Google bir adım daha önde gibi duruyor nedeni ise Google haritaların yürüme rotasını da sizlere sunmasıdır.

6.Trivago

trivago

Trivago Uygulamasını İndir

Tatil öncesi ve sonrası ihtiyacınız olacak uygulamalardan bir tanesi daha. Trivago, dendi mi akla melodili hali geliyor dimi:). Güzel bir reklam çalışması olmuş. Trivago kendine özel yaptırdığı otel okayıyaslama algoritmasıyla sektöründe tek olan bir uygulama ve sitedir.

7.Ucuzabilet.com

Ucuza Bilet

Ucuzabilet.com uygulamasını indir

Uçak biletlerini gerçekten de diğer mecralardan dahada ucuza alabileceğiniz son dönemlerin güzel uygulaması. Bizzat tercih ettiğimiz ve gerçekten de biletlerin daha ucuza bulabildiğiniz sitedir.

Son dönemler Turna.Com da dikkat çeken uygulamalar arasında yer aldı. Denemekte fayda var. Tabi bu dediğimiz uygulamalar genelde uçak içindi .Ucuz otobüs bileti arıyorsanız oBilet işinize yarayabilir.

8.Kamil Koç

Kamil KOÇ

Kamil Koç Uygulamasını İndir

Otobüs ile yolculuk sevenler için ülkedeki en güzide bence elle tutulur en iyi firmasıdır. Telefonunuzda bulunmasında fayda var. Bunun haricinde Pamukkale Turizm Uygulaması ve pek tercihimiz olmasa da Metro Turizm Uygulaması da mevcuttur. Seçimi tamamıyla length bırakıyorum.

9.Bitaksi

Bitaksi

BiTaksi Uygulamasını İndir

Türkiye’nin çoğu yerinde hizmet veren bitaksi işinize yarayacak uygulamalardan. Türkiye de sadece BiTaksi yok bunun yanında Uber uygulaması da mevcut tercih ve karar tamamıyla size kalmış.

Tabi şu durumu belirtmek istiyoruz. Uber şuan itibari ile büyük şehirlerde hizmet vermektedir. Daha taşra bir yere tatile gidecekseniz yine en iyi seçenek Bitaksi gibi duruyor.

10.Apalon Canlı Hava Durumu

Apalon

Apalon Hava Durumu Uygulamasını indir

Kimse demiyor hava durumu bilgisi almadan tatile veya geziye çıkılmaz diye. Son dönemlerin en kullanışlı ve bizimde severek kullandığımız hava durumu bilgisi veren uygulamadır.

Siz siz olun eğer yağmur çamurdan hoşlanmıyorsanız hava durumu bilgisine bakmadan evden dışarı çıkmayın.

11.Geziyoo.co

Geziyoo.co

Geziyoo.co Uygulamasını İndir

Türkiye’de yer alan kamp alanları ,bungalovlar,dağ evleri ve birbirinden konforlu glamping alanlarını bir arada toplayan uygulama son dönemlerin en popülerleri arasında yer almakta.

Dilerseniz Google Play Store resmi sitesinden daha fazla uygulamayı kullanabilirsiniz. Bizim favori uygulamalarımız ve olmazsa olmazlarımız bu kadardı.

12.Kampolog.com

Kampolog.com

Doğa ile iç içe olabileceğiniz yerler,doğa aktivite alanları,kamp alanları,glampingler ve karavan kamp alanlarını herkes için ulaşılabilir olmasını sağlamak amacıyla Kampolog’a 2021 yılında başladık.

Doğa ile iç içe olan işletmelere rezervasyon ve yorum yapabilmenizi sağlayan Kampolog birbirinden güzel kamp alanları, glampingler ve karavanınız ile keyifli zaman geçirebileceğiniz karavan parklarının detaylı bilgilerini,fiyatlarını,olanaklarını ve iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

Kampolog.com Uygulamasını İndir >>>

13.Gezelim.me

gezelim.me

Tüm Türkiye üzerinde 400+ gezi rehberi ve seyahat notları ve tatil ile ilgili İpuçlarını detaylı olarak bulabilir ve gezinizin çok güzel geçmesini sağlamak için mobil uygulamımızı geiştirdik.

Gezelim.me mobil uygulamasını ücretsiz indirebilir ve kullanabilirsiniz. Uygulama içerisinde gezerken ana sunucumuza bağlı olarak çalışmaktadır.

Başka gezginlerin bulunduğunuz yerle ilgili tecrübe ve paylaşımlarından faydalanmak için App Store’da bulabileceğiniz en zengin kaynak Gezelim uygulaması gezilerinizde sizinle birlikte gelsin!

Gezelim.me Uygulamasını İndir >>>

LİSTEYE UYGULAMANIZI EKLETMEK İÇİN BİZİMLE info@geziyoo.co mail adresinden ulaşabilirsiniz